İZMİR / ÇEŞME - Çeşme Atatürk Anadolu Lisesi

CAREER QUEST NAVIGATING FUTURES

Türkiye'den 8 okul ve Yunanistan'dan 3 okul ortaklığı ile yapılan Kariyer Arayışı: Geleceklere Yönelmek (Career Quest: Navigating Futures) adlı etwining projesine Çeşme Atatürk Anadolu Lisesi olarak 20 öğrenci ile okulumuz da dahil oldu. Projenin amacı öğrencilerin meslekler ile ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olup meslek seçerken doğru karar verebilmesi. Proje yürütücüsü okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Alan İnce başkanlığında okulumuz  kütüphanesinde bir bilgilendirme toplantısı yapılarak projeye başlanmıştır.

Türk Ortaklarımız: Antalya Ticaret Borsası Borsa Ticaret Meslek Lisesi, Dinar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehitkamil Hatice Lütfü Akcan Anadolu Lisesi, Selçuklu Mehmet Tuza Pakpen Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çağlayan Anadolu Lisesi

Yabancı Ortaklarımız: 7th General Lyceum of Kalamaria

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,